Meniu Închide

Evenimente

La Cerdac Cotești sunt toate condițiile pentru un eveniment de succes! Fie că sunt private sau corporatiste, locația noastră deosebită și calitatea personalului vor face ca fiecare eveniment să fie cea mai frumoasă experiență. Capacitatea locației noastre este de 160 de persoane oferind, la cerere, condiții de exclusivitate.
Oferim consultanță pentru organizarea evenimentului și asigurăm degustarea meniului personalizat.

Evenimente private
Pentru astfel de evenimente oferim pachete personalizate pentru meniuri, open bar inclus, gratuit șampania pentru invitați și misse en place complet, cutia pentru daruri de cununie sau botez. Locația noastră asigură 32 de locuri de cazare pentru invitați și, gratuit, mirii sau bebelușul primesc camera matrimonială. În funcție de rezervări, oferim discount pentru cazarea invitaților în seara evenimentului. Oferim gratuit meniuri pentru miri și nași sau pentru părinții bebelușului (în anumite condiții), iar terasa poate fi folosită pentru mese bistro, bar de fructe, prăjituri, etc.

Pentru o experiență deosebită, minunata noastră curte poate fi folosită pentru cununia civilă.

La Cerdac Cotești sunt toate condițiile pentru un eveniment de succes! Fie că sunt private sau corporatiste, locația noastră deosebită și calitatea personalului vor face ca fiecare eveniment să fie cea mai frumoasă experiență. Capacitatea locației noastre este de 160 de persoane oferind, la cerere, condiții de exclusivitate. Oferim consultanță pentru organizarea evenimentului și asigurăm degustarea meniului personalizat.

Evenimente corporatiste
Evenimente de firmă, prezentări, lansări de produse, conferințe, workshopuri, instruiri sau alte activități corporatiste?

La Cerdac Cotești sunt toate condițiile pentru un eveniment de succes.

Pentru rezervări evenimente: tel. 0754 224 511 și email: office@nobiliaclass.ro